Ontdek wat Flexitalent uw onderneming kan bieden!

Al ruim 106 opdrachtgevers voor u hebben hun vacatures geplaatst en zijn klant geworden.

Bekijk onze diensten

Werving & Selectie

Verloning

Detacheren

Deta-vast

Uitzenden

ZP / ZZP

Flexitalent: De Ultieme Match

Flexitalent brengt op frisse wijze vraag en aanbod bij elkaar op de arbeidsmarkt. De talenten worden beschouwd als duurzaam inzetbaar potentieel, die wij met uiterste precisie voor u werven en selecteren. Middels deze aanpak ontzorgen wij uw bedrijf in de zoektocht naar nieuw personeel. Met ons uitgebreid pakket van diensten komen wij opdrachtgevers tegemoet in de toenemende vraag omtrent het efficiënter en flexibeler voeren van het personeelsbeleid.

Flexitalent maakt er écht werk van om uw behoeftes te vervullen en laat pas los als “De Ultieme Match” is gevonden. Hiermee zijn wij van toegevoegde waarde voor uw organisatie!

Onze ‘Flexi’ werkgevers aan het woord

“Onze handelsactiviteiten kennen een dynamisch karakter en dat betekent dat vraag en aanbod iedere dag weer goed op elkaar aan moeten sluiten.

We werken sinds 2017 samen met Flexitalent. Gedurende deze tijd hebben zij laten zien dat ze snel, adequaat en goede mensen kunnen leveren die, mede door een juiste instructie vooraf door Flexitalent, in staat zijn gebleken om onze processen zich snel eigen te maken. Inmiddels is Flexitalent gegroeid tot een van onze preferred suppliers op het gebied van flexibele arbeidskrachten.”

Tom Scholten

(Voormalig) P&O Adviseur, Van Drimmelen

“Wij ervaren de samenwerking met Flexitalent als zeer goed.

Flexitalent levert vakkundig personeel en weet de geschikte kandidaten voor ons te selecteren. Dankzij de snelle service kunnen we snel inspelen op drukke periodes. Naast de goede service levert Flexitalent tegen gunstige tarieven.

Kortom een samenwerking met echte meerwaarde.”

Daniël Bosschaart

Marketeer, Heeboss

“Wij werken al heel wat jaar samen met Flexitalent, welke ons naar grote tevredenheid bedient in het aanleveren van Operators en aanverwant.

Flexitalent levert vakkundig personeel uit de Staal-en Metaal branche met de juiste kwaliteiten en competenties.  

Service, kwaliteit, afspraak is afspraak en de juiste prijscondities zorgen ervoor dat wij graag zaken met hen doen.”

Antony Voets

HR Manager, KS Profiel

Onze vakgebieden

Techniek

Wij leven in een tijd die door de snelle technologische ontwikkelingen continu in beweging is. Overal waar u ook maar kijkt ziet u techniek. Wij zijn er zo aan gewend dat wij er niet eens meer bij nadenken.

Jong of oud
De vraag naar technisch personeel wordt ook steeds groter en dan met name naar jonge technici. Naast de jonge technici kennen wij ook technisch personeel dat al jarenlang meedraait. Zij hebben een berg ervaring en brengen veel kennis met zich mee. Echte specialisten in hun vakgebied; komt u soms ook wel eens een paar handen te kort? Geen zorgen, wij gaan direct voor u aan de slag en regelen De Ultieme Match!

 

Logistiek

De logistieke sector groeit enorm. Om bij te blijven bij de grote jongens moet er snel geschakeld kunnen worden en dat vraagt om creativiteit en ondernemerschap. Zoekt u personeel dat u flexibel kunt inplannen? Of juist om voor langere tijd in te zetten? Geen probleem, Flexitalent staat voor uw klaar!

Gas erop!
Door de toenemende groei en de daarbij komende hogere eisen, zoals: kleinere zendingen, hogere frequentie en kortere levertijden. Heeft u flexibiliteit en zekerheid nodig. Soms meer helpende handen en soms minder… Niks is te gek. Wij kennen ze allemaal en zorgen dat u in de volgende versnelling komt!

Industrie

Door zeer grote stijgingen in zowel de productieomvang als de werkgelegenheid, barst de industriesector uit z’n voegen. Dat betekend werk aan de winkel. Wij hebben de beste mensen ter beschikking die de klus graag voor uw klaren!

Ervaring = kwaliteit
De industrie kan altijd goede en flexibele medewerkers gebruiken, maar automatisering verandert de eisen die bedrijven aan personeel stellen. Dat is te merken: gekwalificeerd personeel is en blijft moeilijk te vinden. Flexibiliteit en kwaliteit zijn voor uw essentieel. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten wij wat er speelt en zo kunnen wij snel schakelen om toch De Ultieme Match te vinden.

Zakelijke dienstverlening

Al voor het vijfde jaar groeit deze sector enorm. Met name de technologie in de sector speelt hier een belangrijke rol in. Zo zijn er steeds meer digitale oplossingen om problemen op te lossen en werkprocessen te optimaliseren. Eén van de grootste ontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is de invoering van AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geweest.

Toekomst
Vanwege de arbeidsintensiviteit is er veel vraag naar personeel binnen de zakelijke dienstverlening. Het tekort aan ict-specialisten blijft groeien en bedrijven hebben behoefte aan menselijke kennis op het gebied van technologie. Het gebruik van verschillende softwaretoepassingen blijft toenemen en hiervoor zijn nieuwe vaardigheden nodig.

De bedrijven binnen deze sector zijn er steeds vaker van bewust wat medewerkers eisen en zij spelen hier nauwkeurig op in. Door talenten de kans te geven en vast te houden, kunnen bedrijven het best inspelen op de toekomst. Kortom; de rek is er nog lang niet uit!

Onze partners

Bedrijfslogo van Van Drimmelen
Bedrijfslogo van Van Leeuwen Buizen
Bedrijfslogo Jiffy
Bedrijfslogo van VSL
Bedrijfslogo van KS Profiel

Uw topper in de e-mail?

Meld u nu aan voor de werkgevers nieuwsbrief en ontvang een aanbod van uitgelichte toppers!