Ontdek wat Flexitalent voor uw onderneming kan bieden!

Al ruim 107 opdrachtgevers gingen u voor en zijn klant geworden.

Bekijk onze diensten

Meer te weten komen over de diensten die Flexitalent levert? Neem hieronder een kijkje.

Werving & Selectie

Verloning

Detacheren

Advies & Consultancy

+

Uitzenden

ZZP

Onze vakgebieden

TECHNIEK

Wij leven in een tijd die door de snelle technologische ontwikkelingen continu in beweging is. Overal waar u ook maar kijkt ziet u techniek. Wij zijn er zo aan gewend dat wij er niet eens meer bij nadenken.

Jong of oud
De vraag naar technisch personeel wordt ook steeds groter en dan met name naar jonge technici. Naast de jonge technici kennen wij ook technisch personeel dat al jarenlang meedraait. Zij hebben een berg ervaring en brengen veel kennis met zich mee. Echte specialisten in hun vakgebied; komt u soms ook wel eens een paar handen te kort? Geen zorgen, wij gaan direct voor u aan de slag en regelen De Ultieme Match!

LOGISTIEK

De logistieke sector groeit enorm. Om bij te blijven bij de grote jongens moet er snel geschakeld kunnen worden en dat vraagt om creativiteit en ondernemerschap. Zoekt u personeel dat u flexibel kunt inplannen? Of juist om voor langere tijd in te zetten? Geen probleem, Flexitalent staat voor uw klaar!

Gas erop!
Door de toenemende groei en de daarbij komende hogere eisen, zoals: kleinere zendingen, hogere frequentie en kortere levertijden. Heeft u flexibiliteit en zekerheid nodig. Soms meer helpende handen en soms minder… Niks is te gek. Wij kennen ze allemaal en zorgen dat u in de volgende versnelling komt!

ADMINISTRATIEF

Ook op het gebied van administratieve krachten weten wij de perfecte match te vinden voor uw bedrijf. Naar mate uw bedrijf groeit, groeit ook de vraag naar kantoor personeel.

We begrijpen dat een goed georganiseerd en efficiënt administratief team de sleutel is tot succes. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het vinden van de juiste mensen die niet alleen de juiste vaardigheden hebben, maar ook goed passen binnen de sfeer van jouw bedrijf. Van planners tot accountmanagers, wij weten ze allemaal te vinden!

COMMERCIE

In de wereld van zakendoen is succes niet alleen afhankelijk van wat je verkoopt, maar ook van wie het verkoopt. Bij ons begrijpen we het belang van een sterk commercieel team dat niet alleen de cijfers haalt, maar ook de bedrijfscultuur omarmt.

Of je nu op zoek bent naar ervaren accountmanagers, gedreven verkopers, of klantgerichte vertegenwoordigers, wij hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van talenten die jouw bedrijf de concurrentievoorsprong kunnen geven die het verdient.

Klaar om jouw commerciële team te versterken en successen te behalen? Neem vandaag nog contact op met Flexitalent!

FINANCIEEL

Flexitalent is dé partner voor het vinden van hoogwaardig financieel talent dat de kern vormt van jouw zakelijk succes. In de complexe wereld van financiën begrijpen wij de cruciale rol van een goed samengesteld team. Bij Flexitalent staan we klaar om jou te helpen bij het ontdekken van de juiste financiële professionals die niet alleen cijfers begrijpen, maar ook naadloos aansluiten bij de visie en waarden van jouw organisatie.

Is jouw onderneming klaar om te floreren met een sterk financieel team? Neem dan vooral contact met ons op!

IT

Ontdek samen met Flexitalent de sleutel tot IT-excellentie. In een wereld die voortdurend evolueert, begrijpen wij het belang van een robuust IT-team voor het succes van jouw onderneming. Bij ons ben je aan het juiste adres om buitengewoon IT-talent te vinden – professionals die niet alleen beschikken over de nieuwste technische skills, maar ook perfect aansluiten op de unieke dynamiek van jouw bedrijf.

Is jouw onderneming klaar voor een digitale revolutie? Neem nu contact op met Flexitalent!

BOUW EN INSTALLATIE

Betreed de wereld van Flexitalent, waar we jouw partner zijn in het ontdekken van exceptioneel talent binnen de bouw- en installatiesector. In een domein dat gedreven wordt door ambacht en precisie, erkennen wij het essentiële belang van het vormen van een team dat niet enkel beschikt over de benodigde technische vaardigheden, maar tevens volledig in lijn is met de doelen en waarden die jouw organisatie omarmt.

Is jouw onderneming klaar voor onderscheidend succes in de bouw- en installatiesector? Neem vandaag nog contact op met Flexitalent!