Werken bij Flexitalent

Verover je droombaan!

Werken bij Flexitalent

Flexitalent is dé recruitmentorganisatie van Zuid-Holland, sterk in de regio Drechtsteden en Groot Rotterdam.

Maar…. we willen meer en aantonen dat ons concept Werkt!
Hoe gaaf zou het zijn als we binnen 10 jaar kunnen zeggen dat we een landelijk netwerk met meer specialisaties hebben en in meerdere branches een nog grotere rol van betekenis spelen.

Daarom blijven wij voortdurend op zoek naar Professionals die fris en flitsend de recruitmentmarkt bestormen en genieten van de vele uitdagingen van het vak! Bij Flexitalent vinden wij dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. De kunst van ons werk is deze unieke karakters met elkaar verbinden. Dag in dag uit vinden wij de beste kandidaten voor de mooiste klanten en voor veel werkzoekenden net die éné goede baan zoals we vooraf besproken hebben.

Flexitalent is, al zeggen we het zelf, een fantastisch bedrijf om voor te werken. Wij zijn een gedreven organisatie en groeien snel. Bij ons krijg je volop de ruimte om jezelf commercieel te ontwikkelen en naast de uitdaging in je werk word je ook begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij krijg je de kans om carrière te maken. Je collega’s zijn de aller-allerbeste in hun vak die hard werken aan onze gezamenlijke missie: de aller-allerbeste blijven!

Ben jij benieuwd naar onze interne mogelijkheden en hoe het is om in één van de aller-allerbeste teams van Nederland te werken?  Stuur dan vandaag je CV nog op plus een pakkende motivatie.

Contactpersoon

 

 

 

 

 

Menno Hooijmeijer
Tel: 06-38377180

E-mail: menno@flexitalent.nl
Afbeeldingsresultaat voor linkedin
Interne mogelijkheden:
Recruiters, Consultants, Vestigingsmanagers, Marketeers opgelet! Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een uitzonderlijk talent. Denk jij dat je dit hebt?

Vind hier onze nieuwste interne vacatures of doe een open sollicitatie

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer: NL864710975B01
KvK nummer: 88611833