Werving en Selectie

Werving & Selectie

Inkoop is dynamischer en internationaler geworden. Dit maakt het vinden van de juiste kandidaten niet eenvoudig. Flexitalent kent de markt en wij staren ons niet blind op harde criteria. Wij vinden gedreven professionals met een sterke persoonlijkheid die initiatief tonen en passen bij uw organisatie en uw markt.

Hoe werkt werving en selectie?

Het proces rondom werving en selectie kost veel tijd en veel werk. Wij helpen u bij een aantal stappen om De Ultieme Match te vinden of nemen het geheel van u over. Dit bespaart u zowel tijd als werkzaamheden. Allereerst helpen wij bij het samenstellen van het functieprofiel om vervolgens op zoek te gaan naar de ideale kandidaat en te selecteren welke het best bij uw organisatie en markt past. Vervolgens bepalen wij samen wie er op gesprek mag komen, zodat u een stap dichterbij bent bij het vinden van de juiste kandidaat.

Waarom bij Flexitalent?

Wij werken resultaatgericht en kiezen voor een intensieve, persoonlijke begeleiding met gedegen procesbewaking. De aanpak van Flexitalent heeft al vele succesvolle matches opgeleverd. Op alle niveaus: van operationeel tot en met directie.

Door ons concept kunnen wij de hele procedure of delen van de procedure van u overnemen. Van het samenstellen van het functieprofiel, de bestandsearch (eventueel in combinatie met het opzetten van een campagne), de selectie, het voorstellen van de kandidaten, tot en met de administratieve afhandeling. Is de kandidaat achteraf toch niet De Ultieme Match waar u naar op zoek was? Dat is geen probleem, want bij Flexitalent werken we op basis van no cure, no pay oftewel; geen oplossing, geen betaling.


Wilt u meer informatie over werving en selectie bij Flexitalent?
Neem gerust contact met ons op.

 

Kantoor

Lindtsedijk 20 (H)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833