Werving en Selectie

Wat is Werving & Selectie?

Inkoop heeft zich ontwikkeld tot een dynamischer en internationaler vakgebied. Het vinden van geschikte kandidaten is daardoor een uitdaging geworden. Bij Flexitalent begrijpen we de veranderingen in de markt en richten we ons niet alleen op strikte criteria. Ons doel is het identificeren van gedreven professionals met een sterke persoonlijkheid, die initiatief tonen en naadloos aansluiten bij zowel uw organisatie als de markt waarin u opereert.

Hoe verloopt het Werving- en Selectieproces?

Werving en selectie vragen aanzienlijke tijd en inspanning. Bij Flexitalent nemen we een aantal stappen van dit proces voor onze rekening, of we kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen. Hiermee besparen we u niet alleen tijd, maar ook operationele taken. We beginnen met het opstellen van het functieprofiel en gaan vervolgens op zoek naar de ideale kandidaat. Hierbij kijken we naar welke professional het beste past bij zowel uw organisatie als uw markt. Daarna bepalen we samen welke kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek, waarmee we een stap dichterbij komen bij het vinden van de perfecte kandidaat.

Waarom kiezen voor Flexitalent?

Onze aanpak is resultaatgericht, en we bieden intensieve, persoonlijke begeleiding met zorgvuldige procesbewaking. Flexitalent heeft met deze aanpak al vele succesvolle matches tot stand gebracht, variërend van operationele functies tot en met directieniveau.

Dankzij ons flexibele concept kunnen wij de gehele wervings- en selectieprocedure, of specifieke delen daarvan, van u overnemen. Van het opstellen van het functieprofiel tot en met de administratieve afhandeling, wij kunnen u ontzorgen. En in het geval dat de uiteindelijke kandidaat toch niet de ideale match blijkt te zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Flexitalent werken we op basis van “no cure, no pay,” wat betekent dat als er geen oplossing is, er geen betaling plaatsvindt.

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833