Voordelen

Talent en maximale flexibiliteit dat is wat wij bieden!

Waar wij goed in zijn

Wij beloven een “klik”, maar die komt niet vanzelf. Om te beginnen willen wij graag zeker weten dat wij echt snappen waar u als werkgever naar op zoek bent. Wij stellen namelijk alleen kandidaten voor die volledig voldoen aan uw criteria.

De eerste stap is een goed gesprek. Hierbij horen wij graag alles over uw bedrijfscultuur, interne organisatie, omgeving waarin uw organisatie opereert en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Zo vormen wij ons een beeld van de succesfactoren voor medewerkers binnen uw organisatie.

Als we helder hebben waar de kandidaat aan moet voldoen, is een belangrijk deel van het werk gedaan. Wij durven te stellen dat we voor bijna elke functie de ideale kandidaat al in één van onze kandidatenpools hebben. Deze pools zijn ons kapitaal en zijn gevuld met talentvolle professionals die we volgen vanaf het moment dat ze zijn afgestudeerd of al eerder via ons tot grote tevredenheid hebben gewerkt. Dit maakt dat wij staan voor een bijzonder grondige aanpak, en toch heel snel kunnen schakelen. 

Samen met Flexitalent in zes stappen naar De Ultieme Match

Stappenplan

1

Vrijblijvend gesprek met opdrachtgever

2

Inventarisatie functie en organisatie

3

Vaststellen van criteria

4

Plan van aanpak

5

Uitvoering & voortgang

6

Evaluatie

De béste kandidaten uit de markt

Ons kandidatennetwerk bevindt zich met name binnen de branches Techniek, Logistiek, Industrie en Zakelijke dienstverlening op MBO en HBO niveau. 

Zoekt u vaste medewerkers of bent u juist op zoek naar tijdelijk Talent? Flexitalent is dé specialist in het werven van tijdelijk en vast personeel. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander, luisteren naar uw verhaal en bieden altijd een oplossing die bij u past.

Voordat een kandidaat aangeboden of voorgesteld wordt, zal deze eerst uitvoerig gescreend worden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierbij nemen wij het CV alsmede de “rode lijn” van iemands leven goed door. Zo krijgen we een indruk van de persoonlijkheid, houding en motivatie en kunnen we goed bepalen of wij ook in deze kandidaat willen investeren.

Als wij overtuigd zijn stellen we de kandidaat pas voor in combinatie met een toelichting en de reeds ingewonnen referenties.

Samenwerken met Flexitalent levert veel voordelen op. Daar waar veel bureaus gezien worden als CV-schuivers, onderscheidt Flexitalent zich door voor u de béste kandidaat te selecteren uit de arbeidsmarkt en voor u als werkzoekende de baan die aan veel eisen voldoet.

Verder biedt Flexitalent

✓ Een scherp tarief (vaak voordeliger dan zelf werven!)

✓ Kosteloos opstellen van het functieprofiel

✓ Gratis plaatsing op diverse grote jobsites

✓ Altijd persoonlijk gescreende kandidaten

✓ Een totaal aanbod van diensten

✓ Kosteloze overname kandidaat na flexperiode

✓ Een vast aanspreekpunt

Wacht niet langer…

Zoals u ziet zijn er vele redenen om kennis te maken met Flexitalent. Vooral de kwaliteit/prijsverhouding is erg interessant. In veel gevallen is werven via Flexitalent goedkoper dan zelf werven en vaak is de tariefstelling scherper dan bij andere bureaus omdat de overhead veel lager ligt. De kwaliteit die Flexitalent biedt, ligt daarentegen, juist veel hóger dan bij de meeste bureaus.

Nader kennismaken? Bel of e-mail ons en wij leggen u heel graag uit waarin Flexitalent ánders is dan reguliere bureaus!

Uw topper in de e-mail?

Meld u nu aan voor de werkgevers nieuwsbrief en ontvang een aanbod van uitgelichte toppers!

Kantoor

Lindtsedijk 20 (H)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer: NL864710975B01
KvK nummer: 88611833