Voordelen

Talent en maximale flexibiliteit dat is wat wij bieden!

Welkom bij Flexitalent!

Wij streven naar meer dan slechts een “klik” – wij streven naar de perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Deze match ontstaat niet vanzelf, en daarom nemen we de tijd om uw behoeften als werkgever volledig te begrijpen. Ons toewijdingsniveau komt tot uiting in een grondige selectie, waarbij we alleen kandidaten voorstellen die volledig voldoen aan uw criteria.

 

Onze aanpak begint met een goed gesprek waarin we alles willen weten over uw bedrijfscultuur, interne organisatie, de omgeving waarin uw organisatie opereert en de ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Zodra we helder hebben aan welke eisen de kandidaat moet voldoen, is een belangrijk deel van het werk gedaan. Wij beweren zelfs dat we voor bijna elke functie de ideale kandidaat al in een van onze kandidatenpools hebben, wat resulteert in een grondige aanpak en toch een snelle doorlooptijd.

Logistiek Flexitalent

Stappenplan

1

Vrijblijvend gesprek met opdrachtgever

2

Inventarisatie functie en organisatie

3

Vaststellen van criteria

4

Plan van aanpak

5

Uitvoering & voortgang

6

Evaluatie

De béste kandidaten uit de markt

Ons uitgebreide kandidatennetwerk omvat de beste talenten op de markt. Of u nu op zoek bent naar vaste medewerkers of tijdelijk talent, Flexitalent staat klaar om u te helpen. Onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, gecombineerd met een luisterend oor voor uw verhaal, zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing bieden.

 

Voordat we een kandidaat voorstellen, ondergaat deze een grondige screening in een persoonlijk intakegesprek. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de persoonlijkheid, houding en motivatie van de kandidaat. Pas wanneer wij overtuigd zijn, stellen we de kandidaat voor, inclusief een toelichting en de reeds ingewonnen referenties.

 

In tegenstelling tot veel andere bureaus, die vaak als CV-schuivers worden gezien, onderscheidt Flexitalent zich door de selectie van de beste kandidaat uit de arbeidsmarkt die voldoet aan al uw eisen.

Verder biedt Flexitalent

✓ Een scherp tarief (vaak voordeliger dan zelf werven!)

✓ Kosteloos opstellen van het functieprofiel

✓ Gratis plaatsing op diverse grote jobsites

✓ Altijd persoonlijk gescreende kandidaten

✓ Een totaal aanbod van diensten

✓ Kosteloze overname kandidaat na flexperiode

✓ Een vast aanspreekpunt

Wacht niet langer…

Zoals u ziet zijn er vele redenen om kennis te maken met Flexitalent. Vooral de kwaliteit/prijsverhouding is erg interessant. In veel gevallen is werven via Flexitalent goedkoper dan zelf werven en vaak is de tariefstelling scherper dan bij andere bureaus omdat de overhead veel lager ligt. De kwaliteit die Flexitalent biedt, ligt daarentegen, juist veel hóger dan bij de meeste bureaus.

Nader kennismaken? Bel of e-mail ons en wij leggen u heel graag uit waarin Flexitalent ánders is dan reguliere bureaus!

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer: NL864710975B01
KvK nummer: 88611833