ZP / ZZP

ZP/ZZP

Flexitalent helpt u graag bij het zoeken naar de geschikte Z(Z)P’er voor uw organisatie. Wij nemen hierbij de rol in van intermediair tussen u als opdrachtgever en de Z(Z)P’er. Flexitalent heeft een goed gevuld bestand van zzp-ers met uiteenlopende werkervaring. Dit zijn loyale en ervaren medewerkers die met hun specialisme van waarde willen zijn voor uw organisatie. Wij hebben de kennis van de nieuwe ontwikkelingen binnen deze branche en kunnen u adviseren bij het opstellen van modelovereenkomsten tussen uw organisatie en de ZZP’er.

Hoe werkt ZP/ZZP?

Door een nieuwe regeling in de wet zijn de opdrachtgever en de ZZP’er samen verantwoordelijk voor de fiscale gevolgen van een arbeidsrelatie. Zij bepalen samen hoe zij de arbeidsrelatie willen invullen. Flexitalent stelt zich hierin graag op als intermediair, zodat de voorwaarden voor beide partijen naar wensen en behoeftes zijn opgesteld.

Waarom bij Flexitalent?

Flexitalent heeft de kennis, beschikt over de beste vaklieden en wil alles geven om ook uw organisatie te helpen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw behoeftes in kaart te brengen, zodat wij de zoektocht naar De Ultieme Match kunnen starten.


Wilt u meer informatie over ZP/ZZP bij Flexitalent?
Neem gerust contact met ons op.

Kantoor

Lindtsedijk 20 (H)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833