ZZP

Wat is ZZP?

Flexitalent staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de geschikte ZP/ZZP’er voor uw organisatie. Wij fungeren als intermediair tussen u als opdrachtgever en de ZP/ZZP’er. Met een uitgebreid bestand van zelfstandige professionals met diverse werkervaring biedt Flexitalent loyale en ervaren medewerkers die met hun specialisme waarde willen toevoegen aan uw organisatie. Onze expertise strekt zich uit tot de laatste ontwikkelingen binnen deze branche, waardoor wij u kunnen adviseren bij het opstellen van modelovereenkomsten tussen uw organisatie en de ZZP’er.

Hoe functioneert ZZP?

Met een nieuwe regeling in de wet delen opdrachtgevers en ZZP’ers nu samen de verantwoordelijkheid voor de fiscale gevolgen van een arbeidsrelatie. Samen bepalen zij hoe zij de arbeidsrelatie willen vormgeven. Flexitalent staat klaar als intermediair om ervoor te zorgen dat de voorwaarden naar tevredenheid van beide partijen worden vastgesteld.

Waarom kiezen voor Flexitalent?

Flexitalent beschikt over de benodigde kennis, heeft toegang tot de beste vakmensen en is vastberaden om ook uw organisatie te ondersteunen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten, uw behoeften in kaart te brengen en samen de zoektocht naar De Ultieme Match te starten.

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833