Advies en Consultancy

IT Flexitalent
Wat is advies en consultancy?

Bent u op zoek naar deskundig advies op het gebied van personeelswerving? Zoek niet verder! Bij Flexitalent begrijpen we het belang van het vinden van de juiste talenten die perfect aansluiten op uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche zijn wij dé partner die u nodig heeft om uw wervingsprocessen te optimaliseren en te versterken.

Van strategische planning tot praktische uitvoering, wij bieden een uitgebreide en op maat gemaakte aanpak die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Hoe verloopt het proces binnen advies en consultancy?

Bij Flexitalent geloven we in een gestructureerde en transparante aanpak om ervoor te zorgen dat we uw verwachtingen overtreffen. Ons proces omvat:

1. Behoefteanalyse. We beginnen met het grondig begrijpen van uw organisatie, cultuur, doelen en de specifieke vereisten van de functie(s) die u wilt invullen.

 

2. Actieve werving. Nadat we de organisatiecultuur van uw bedrijf goed in kaart hebben gaan we actief op zoek naar geschikte kandidaten via ons uitgebreide netwerk, online platforms en andere bronnen.

 

3. Selectie en intakegesprekken. We voeren grondige screenings uit om alleen de meest geschikte kandidaten voor te stellen. Dit omvat CV-beoordeling, intakegesprekken en het winnen van referenties.

 

4. Onderhandeling en onboarding. We begeleiden u tijdens het onderhandelingsproces en zorgen voor een soepele overgang voor zowel uw organisatie als de nieuwe werknemer.

Waarom kiezen voor Flexitalent?

Expertise: Ons team van ervaren recruiters beschikt over diepgaande kennis van diverse sectoren en functies, waardoor we in staat zijn om uw specifieke behoeften te begrijpen en te vervullen.

 

Maatwerk: Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen. Elke organisatie is uniek en verdient een aanpak die daarop is afgestemd. We leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw specifieke doelen en uitdagingen.

 

Resultaatgericht: Ons succes wordt gemeten aan de hand van uw succes. We streven naar het leveren van meetbare resultaten die uw bedrijf vooruit helpen en uw concurrentiepositie versterken.

 

Betrouwbaarheid: Bij Flexitalent streven we naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitstekende service. U kunt op ons rekenen voor consistente, betrouwbare ondersteuning bij al uw wervingsbehoeften.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons uw partner in succes zijn!

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833