ONZE ZOEKTOCHT

Op basis van uw wensen!

 

Fijn dat u ons gevonden heeft!

Kiest u voor Flexitalent? Dan kiest u voor een partner op veel werkterreinen!

Op basis van een goed gesprek gaan wij aan de slag met het zoeken naar de ultieme match. Dit doen wij door een grondig proces uit te voeren om zo kwalitatief goed personeel te leveren en door het bieden van een uitgebreid pakket van diensten die aansluit op uw wensen en behoeften.

Wij geloven in partnerships, om zo continuïteit te waarborgen en kosten te reduceren. Met een gespecialiseerd en enthousiast team gaan wij aan de slag om de perfecte kandidaten voor uw organisatie te zoeken.

Neem gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit u te leren kennen en de zoektocht naar de ultieme match te starten.

Flexitalent is dé dynamische partner die uw organisatie naar nieuwe hoogte kan brengen, met focus op beschikbaar talent en procesoptimalisatie. Als toegewijde samenwerkingspartner staan we klaar om elk personeelsvraagstuk aan te pakken, met een specialisatie in het leveren van flexibel personeel in al zijn facetten.

Onze kracht ligt in het succesvol verbinden van vraag en aanbod op de gespecialiseerde arbeidsmarkt. Naast het bemiddelen van ondersteunend personeel, richten wij ons ook op het matchen van starters en Young Professionals. Wij benadrukken altijd het belang van focus en specialisme, omdat wij geloven dat dit cruciaal is voor succes.

Als specialist biedt Flexitalent niet alleen advies, maar nemen wij ook opdrachten met zekerheid aan. Wij beschouwen onze talenten als duurzaam inzetbaar potentieel, zorgvuldig geworven en geselecteerd, en extra gestimuleerd door uitgebreide training voor- en on the job, doorontwikkeling en begeleiding. Onze talenten worden gezien als groeibriljanten die met de juiste tools, aangereikt door Flexitalent, van onschatbare waarde kunnen zijn voor uw organisatie.

Wij streven naar een optimale personele bezetting voor uw organisatie en zijn vastbesloten om de best passende banen te vinden voor onze FlexiTalenten. Wij blijven ons inzetten totdat het vooraf besproken gewenste resultaat is bereikt. Kies voor Flexitalent als uw partner in groei en succes, en ontdek de voordelen van een samenwerking die uw organisatie naar nieuwe hoogte tilt!

Wij streven naar een slimme aanpak van klantbenadering door een allesomvattende oplossing te bieden voor alle personele vraagstukken. Flexitalent is dé vooraanstaande, gespecialiseerde partner die organisaties en talenten samenbrengt op de arbeidsmarkt. Wij meten ons succes aan de hand van de positie die wij innemen in de markt. Onze ambitie is om over 10 jaar tot de top 50 van flexorganisaties te behoren. Flexitalent streeft ernaar om dé keuze te zijn voor iedereen die zoekt naar een doordachte en effectieve aanpak van personeelsuitdagingen.

Flexitalent is niet zomaar een partner; we zijn uw ultieme match op diverse werkterreinen. Ons doel is om volledige ontzorging te bieden, te luisteren naar uw behoeften, vooruit te kijken en naadloos te integreren in de bedrijfsprocessen van onze relaties. Dit realiseren wij door middel van een uitgebreid dienstenpakket dat perfect inspeelt op de groeiende behoefte van organisaties om hun personeelsbeleid efficiënt en flexibel te voeren.

In een tijd waarin continuïteit en kostenreductie cruciaal zijn, is een echt partnerschap essentieel. Flexitalent bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat zich vastbijt in uw behoeften en pas loslaat wanneer deze volledig zijn vervuld. Wij denken graag met u mee en innoveren indien nodig op het gebied van flexibele processen binnen organisaties. Bij Flexitalent zetten we alles op alles om ‘De Ultieme Match’ te realiseren en blijvende meerwaarde te bieden.

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer: NL864710975B01
KvK nummer: 88611833