Uitzenden

Uitzenden

De grote veranderingen op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het voor werkgevers steeds aantrekkelijker wordt om werknemers op flexibele basis aan te nemen. Flexitalent bindt werknemers aan zich en biedt werkgevers dan ook graag de mogelijkheid om deze kandidaten op basis van een flexibele arbeidsovereenkomst tijdelijk in te zetten.

Hoe werkt uitzenden?

Uitzenden is een ideale optie wanneer u opzoek bent naar tijdelijke kandidaten vanwege drukte qua werkzaamheden. Hierdoor kunt u als werkgever inspringen op de veranderende personeelsbehoefte van uw organisatie. U kunt flexkrachten inzetten bij langdurig ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, hoogseizoen of bijvoorbeeld voor een project.

Nadat u uw vacature bij ons heeft gemeld gaan wij aan de slag met het zoeken van een gemotiveerde kandidaat. Vervolgens leggen wij middels een uitzendovereenkomst onze samenwerking vast waarin de duur van de uitzendkracht staat, loon van de kandidaat, het bijbehorende tarief en een aansprakelijkheidsovereenkomst. Door de invoering van de Wet werk en Zekerheid wordt ook afgesproken in welke fase de uitzendkracht valt. Wanneer een organisatie kiest voor Uitzenden, dan kan Flexitalent de medewerker in totaal 4 jaar flexibele contracten aanbieden, voordat de medewerker over dient te gaan naar een onbepaalde tijdscontract.

Waarom bij Flexitalent?

  •      U bespaart op personeelskosten
  •      U kunt tussentijds opzeggen en de kandidaat na een vooraf bepaalde periode kosteloos overnemen
  •      U hoeft zich niet te ontfermen over de werving en (voor)selectie, dit wordt door ons gedaan
  •      U betaalt uitsluitend de gewerkte uren, volgens een vooraf overeengekomen tarief


Wilt u meer informatie over uitzenden bij Flexitalent?
Neem gerust contact met ons op.

Kantoor

Lindtsedijk 20 (H)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833