Uitzenden

Wat is uitzenden?

De ingrijpende veranderingen op de arbeidsmarkt maken het voor werkgevers steeds interessanter om werknemers op flexibele basis aan te nemen. Flexitalent bindt werknemers aan zich en biedt werkgevers graag de mogelijkheid om deze kandidaten op basis van een flexibele arbeidsovereenkomst tijdelijk in te zetten.

Hoe werkt uitzenden?

Uitzenden is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar tijdelijke krachten vanwege bijvoorbeeld piekperioden in het werk. Hierdoor kunt u als werkgever flexibel inspelen op de veranderende personeelsbehoefte van uw organisatie. Flexkrachten kunnen worden ingezet bij langdurig ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, drukke seizoenen of voor specifieke projecten.

Nadat u uw vacature bij ons heeft gemeld, gaan wij actief op zoek naar een gemotiveerde kandidaat. Vervolgens leggen we onze samenwerking vast in een uitzendovereenkomst, waarin de duur van de uitzendperiode, het loon van de kandidaat, het bijbehorende tarief en een aansprakelijkheidsovereenkomst worden vastgelegd. Met de invoering van de Wet werk en Zekerheid wordt ook bepaald in welke fase de uitzendkracht zich bevindt. Als een organisatie kiest voor uitzenden, kan Flexitalent de medewerker in totaal vier jaar flexibele contracten aanbieden, voordat de medewerker overgaat naar een vast contract.

Waarom kiezen voor Flexitalent?

– U bespaart op personeelskosten.

– U heeft de mogelijkheid tot tussentijds opzeggen, en na een vooraf bepaalde periode kunt u de kandidaat kosteloos overnemen.

– U hoeft zich niet bezig te houden met de werving en (voor)selectie; dit wordt door ons verzorgd.

– U betaalt enkel voor de gewerkte uren, volgens een van tevoren overeengekomen tarief.

Kantoor

Lindtsedijk 20 (B)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer:
NL864710975B01
KvK nummer: 88611833