Over ons

Fijn dat je ons gevonden hebt, lees hier meer over het leukste recruitmentbureau van Nederland!

Jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging is voor ons een nieuwe kans om samen de Ultieme Match te vinden. Bij Flexitalent beginnen we vanuit vertrouwen. We geloven in de kracht van een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw wensen en ambities verkennen. Op basis van deze inzichten gaan wij actief op zoek naar de perfecte match die aansluit bij jouw persoonlijke en professionele doelen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen de zoektocht naar jouw Ultieme Match te starten. Onze deur staat altijd open voor een gesprek en een kop koffie.

In februari 2017 is Flexitalent gestart, met als kernwaarden luisteren, meedenken, service, kwaliteit, samenwerken, en dit alles tegen zeer scherpe en flexibele tarieven. Flexitalent heeft experts aan boord met veel werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling.

Onze expertise strekt zich uit tot het bemiddelen van vaste, flexibele, en ondersteunende talenten, evenals starters, young professionals, en trainees. Onze talenten beschouwen we als duurzaam inzetbaar potentieel, zorgvuldig geworven en geselecteerd met uiterste precisie.

Wij kennen jou nog niet, dus laten we snel ontdekken of ons concept bij jou past. Neem gerust contact met ons op, en we plannen snel een ontmoeting met een kop koffie in!

100% commitment

Betrouwbaarheid

Persoonlijke aandacht

Heldere en transparante afspraken

Advisering op basis van jarenlange kennis

Open communicatie

Continuïteit in de samenwerking

Ondernemersmentaliteit