ZZP

Wat is het nou precies?

Wat is ZZP?

Een ZZP’er is een zelfstandige ondernemer die zonder personeel werkt. Dit betekent dat ze hun diensten aanbieden aan verschillende opdrachtgevers zonder een vast dienstverband. ZZP’ers zijn verantwoordelijk voor hun eigen belastingen, verzekeringen en administratie.

Hoe werkt het?

Als ZZP’er ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van opdrachten en het onderhandelen over tarieven met opdrachtgevers. Je hebt de vrijheid om te bepalen welke opdrachten je aanneemt, wanneer je werkt en hoe je jouw werk organiseert. Als ZZP’er factureer je jouw opdrachtgevers voor de geleverde diensten en ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van je eigen sociale voorzieningen, zoals pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Waarom kiezen voor Flexitalent?

Opdrachten: Flexitalent heeft een breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren. Als kandidaat bij Flexitalent heb je toegang tot een scala aan opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en ervaring.

Ondersteuning: Flexitalent biedt ondersteuning bij het vinden van opdrachten, het onderhandelen over tarieven en het afhandelen van administratieve zaken. Je hebt een betrouwbare partner die je helpt bij elke stap van het proces.

Netwerk: Door te werken met Flexitalent krijg je toegang tot een groot netwerk van professionals en opdrachtgevers. Dit kan nieuwe kansen bieden voor toekomstige opdrachten en professionele ontwikkeling.

Flexibiliteit: Als ZZP’er heb je behoefte aan flexibiliteit en vrijheid in je werk. Flexitalent begrijpt dit en biedt opdrachten die passen bij jouw voorkeuren en planning.

Expertise: Flexitalent heeft ervaren consultants die jou kunnen adviseren en ondersteunen bij het vinden van de juiste opdrachten en het maximaliseren van jouw potentieel als ZZP’er.

Kortom, door te kiezen voor Flexitalent als ZZP’er krijg je toegang tot een breed scala aan opdrachten, ondersteuning, een groot netwerk en expertise om jouw freelance carrière succesvol te maken.