Werken in de Logistiek

Vind hier alle uitdagingen in de logistieke sector

 

 

Wij van Flexitalent zijn dagelijks in gesprek met verschillende bedrijven uit de logistieke sector. We zijn gespecialiseerd in het zoeken van verschillende banen binnen de logistiek. Denk aan logistiek medewerkers, maar ook operators, monteurs en op elk niveau. Ook starters zijn bij ons van harte welkom! Bekijk snel al onze vacatures en schrijf je in!

 

Logistiek Talent

Er is nog steeds een tekort aan vakbekwame technici, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Voor technisch talent liggen de banen dus voor het oprapen. De ontwikkelingen in de technische sector gaan echter sneller dan ooit, dus zorg dat je bijblijft in je vakgebied. Bij Flexitalent krijg je de mogelijkheid om je technische kennis uit te breiden, bijvoorbeeld door te werken en leren op verschillende machines of door het volgen van online trainingen.

Logistieke Banen

Technisch medewerker vacatures zijn er op vele niveaus en binnen veel vakgebieden. Door ons netwerk binnen de techniek hebben wij altijd een baan voor jou! Parttime of fulltime, het is beiden mogelijk. Kom een keertje langs bij Flexitalent om de  mogelijkheden te bespreken of bekijk onze openstaande technisch medewerker vacatures. Als arbeidsbemiddelaar kijken we graag met jou samen welke functies het beste bij je past!