Detacheren

Wat is het nou precies?

Wat is detacheren?

Detacheren is een unieke manier van werken die flexibiliteit combineert met een stabiele basis. Als gedetacheerde ben je in dienst van ons recruitmentbureau en word je tijdelijk geplaatst bij verschillende opdrachtgevers. Dit geeft je de kans om waardevolle ervaring op te doen in diverse werkomgevingen, terwijl je kunt rekenen op een stabiel arbeidscontract.

Hoe werkt het?

1. Begin met het registreren van je profiel bij ons. Vul je cv in en geef ons een inzicht in jouw professionele achtergrond, vaardigheden en carrièredoelen.

 

2. Onze recruiters gaan aan de slag om kansen te vinden die perfect aansluiten bij jouw profiel. We streven naar een optimale match tussen jouw vaardigheden en de behoeften van onze opdrachtgevers.

 

3. Bij een succesvolle match word je gedetacheerd bij de opdrachtgever. Dit betekent dat je tijdelijk in dienst bent bij ons, maar de dagelijkse werkzaamheden verricht bij de opdrachtgever.

 

4. Detacheren biedt zowel variatie als stabiliteit. Je krijgt de kans om je loopbaan te ontwikkelen en tegelijkertijd te profiteren van de zekerheid van een vast dienstverband.

Waarom kiezen voor Flexitalent?

Variatie: Detacheren opent de deur naar diverse bedrijven, waardoor je jouw professionele horizon kunt verbreden.

 

Stabiliteit: Geniet van de voordelen van een vast dienstverband bij Flexitalent, terwijl je toch flexibel blijft in je opdrachten.

 

Ondersteuning: Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar. Wij zijn er om jou te ondersteunen.

 

Detacheren bij Flexitalent betekent de perfecte balans tussen flexibiliteit en stabiliteit. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe detacheren jouw loopbaan naar nieuwe hoogten kan brengen.