Coronavirus: handel zorgvuldig en beperk risico’s

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn:
Op deze pagina lees je hoe wij als Flexitalent met het coronavirus omgaan. We delen hier hoe wij de risico’s op meer besmettingen proberen te beperken. En wat jij hierin kunt doen. Natuurlijk geven we je ook graag antwoord op vragen die je mogelijk hebt.  

Beperk risico’s
Om gezondheidsrisico’s voor jezelf en voor anderen te beperken is het belangrijk de website van het RIVM te volgen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden. Zij adviseren: 

  • Was je handen regelmatig en goed.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. 
  • Gebruik papieren zakdoekjes. En gooi deze na gebruik weg. 

Maandagavond 9 maart heeft het RIVM opgeroepen geen handen meer te schudden om het risico op meer besmettingen te beperken.
Die keuze maken we ook – per direct – voor Flexitalent. We vragen jou ook deze richtlijn van het RIVM te volgen.

Wat als je risico hebt gelopen?
Heb je koorts of ben je (licht) verkouden, moet je hoesten of ben je kortademig? Ben je in een risicogebied geweest? Of heb je de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het coronavirus? Wees dan extra alert. Kijk op de website van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden wat je in jouw situatie moet doen. Kom je niet werken? Neem ook contact op met Flexitalent -> Menno  

Alert blijven
Houd je in ieder geval aan de richtlijnen van het RIVM en blijf alert. Dat doen wij ook. Is er bij jouw opdrachtgever sprake van een besmetting of verhoogd risico, dan informeert Flexitalent je hierover. 

Tot slot
Jouw werk is belangrijk. Gezond blijven ook. Juist door zorgvuldig te handelen en risico’s te beperken, zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk mensen aan het werk kunnen blijven. Alvast bedankt voor je hulp daarbij. 

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn:

Neem te allen tijde contact op met Flexitalent 078-3036480