Onze zoektocht

Op basis van uw behoeftes.

Fijn dat u ons gevonden heeft!

Kies voor Flexitalent en u kiest voor een partner op veel werkterreinen!

Op basis van een goed gesprek gaan wij aan de slag met het gericht zoeken naar De Ultieme Match! Wij willen ons voor uw organisatie inspannen om uw behoefte te vervullen door middel van kwalitatief goed personeel te leveren.

Dit doen wij door middel van het bieden van een uitgebreid pakket van diensten dat tegemoet komt aan de toenemende behoefte van organisaties om het personeelsbeleid op een efficiënte en flexibele wijze te voeren.

Wij geloven in partnerships, om zo continuïteit te waarborgen en kosten te reduceren. Met een gespecialiseerd en enthousiast team bijten wij ons vast in uw behoeften. Wij maken er écht werk van!

Neem gerust contact met ons op. We kijken er naar uit u te leren kennen en de zoektocht naar uw Ultieme Match te starten.

Meer over de bedrijfsvoering

Flexitalent is dé aanvulling van organisaties op het gebied van beschikbaar Talent en processen. Een samenwerkingspartner voor alle personele vraagstukken en specialist in flexibel personeel in de breedste zin van het woord.

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op de gespecialiseerde arbeidsmarkt. Naast ondersteunend personeel, bemiddelen wij ook starters en Young Professionals. Wij zetten altijd in op focus en specialisme. Dat vinden wij belangrijk. Als specialist kan Flexitalent u adviseren en opdrachten met zekerheid aannemen. Wij zien onze Talenten als duurzaam inzetbaar potentieel, die wij met uiterste zorg werven en selecteren en die wij extra stimuleren door training voor- en on the job, doorontwikkelen en begeleiden. Wij zien onze Talenten dan ook als groeibriljanten die met de juiste tools, aangereikt door Flexitalent, zeer waardevol worden. Hierdoor worden en blijven zij ook het menselijk kapitaal voor de organisatie.

Wij zorgen voor een optimale personele bezetting voor de organisatie en de best passende baan voor onze FlexiTalenten. Wij gaan net zolang door totdat het gewenste resultaat vooraf besproken, er is!

Het streven naar een intelligente klantbenadering, waarbij wij een totaaloplossing bieden voor alle personele vraagstukken. Flexitalent is voor iedereen de best, gespecialiseerde partij om organisaties en Talenten op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Dit willen wij meten middels de positionering van onze organisatie in de markt. Flexitalent heeft als ambitie om over 10 jaar binnen de top 50 van flexorganisaties te behoren.

Flexitalent is een partner op veel werkterreinen. Wij ontzorgen, luisteren, anticiperen en integreren in de bedrijfsprocessen van onze relaties. Dit doen wij door middel van het bieden van een uitgebreid pakket van diensten. Dit komt tegemoet aan de toenemende behoefte van organisaties om het personeelsbeleid op een efficiënte en flexibele wijze te voeren.

Om continuïteit te blijven waarborgen en kosten te reduceren is partnership nodig. Flexitalent bestaat uit een gespecialiseerd en enthousiast team, dat zich vastbijt in uw behoeftes en pas loslaat wanneer deze zijn vervuld. Tevens denken wij graag mee en innoveren (indien nodig) op het gebied van flex processen binnen organisaties. Wij maken er écht werk van om ‘De Ultieme Match’ te laten ontstaan.

Onze partners

Bedrijfslogo van Van Drimmelen
Bedrijfslogo van Van Leeuwen Buizen
Bedrijfslogo Jiffy
Bedrijfslogo van VSL
Bedrijfslogo van KS Profiel

Uw topper in de e-mail?

Meld u nu aan voor de werkgevers nieuwsbrief en ontvang een aanbod van uitgelichte toppers!

Kantoor

Lindtsedijk 20 (H)
3336 LE Zwijndrecht

Contact

E-mail: info@flexitalent.nl
Kantoor: (078) 303 64 80
WhatsApp: 06-38377180

BTW-nummer: NL864710975B01
KvK nummer: 88611833