Bel ons 078-303 64 80 info@flexitalent.nl

Werving en Selectie

Werving en Selectie

Inkoop is dynamischer en internationaler geworden. Dit maakt het vinden van de juiste kandidaten niet eenvoudig.
Flexitalent kent de markt en wij staren ons niet blind op harde criteria. Wij vinden gedreven professionals met een sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Mensen die initiatief tonen en die passen bij uw organisatie en uw markt. Wij werken resultaatgericht en kiezen voor een intensieve, persoonlijke begeleiding met gedegen procesbewaking. De aanpak van Flexitalent heeft al vele succesvolle matches opgeleverd. Op alle niveaus: van operationeel tot en met directie.

Door ons concept kunnen wij de hele procedure of delen van de procedure van u overnemen. Van het samenstellen van het functieprofiel, de bestandsearch (eventueel in combinatie met het opzetten van een campagne), de selectie, het voorstellen van de kandidaten, tot en met de administratieve afhandeling. Wij werken op basis van no cure, no pay en hebben een hele scherpe prijsstelling. Hiervoor vragen wij wel uw ‘commitment’ gedurende de procedure.

Bij Flexitalent wordt pas na doorkomst proeftijd gefactureerd. Ook is het mogelijk om bij een succesvolle plaatsing de fee in termijnen te voldoen.