Bel ons 078-303 64 80 info@flexitalent.nl

Uitzenden

Uitzenden

De grote veranderingen op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het voor werkgevers steeds aantrekkelijker wordt om werknemers op flexibele basis aan te nemen. Flexitalent bindt werknemers aan zich en biedt werkgevers dan ook graag de mogelijkheid om deze kandidaten op basis van een flexibele arbeidsovereenkomst tijdelijk in te zetten.

Door gebruik te maken van flexkrachten, maakt u uw organisatie flexibel en verlaagt u de personeelskosten.

U kunt altijd tussentijds opzeggen en de medewerker na een vooraf bepaalde periode kosteloos overnemen.

Door te kiezen voor Uitzenden kunt u als werkgever inspringen op de veranderende personeelsbehoefte van uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van flexkrachten bij: langdurig ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, hoogseizoen, of bijvoorbeeld voor een project. Uiteraard kan het ook een beleidskeuze zijn om een flexibele schil of kern toe te passen binnen uw organisatie.

Door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid moet een werkgever binnen maximaal 2 jaar (of 3 contracten) beslissen of ze een medewerker een onbepaalde tijdscontract bieden. Wanneer een organisatie kiest voor Uitzenden, dan kan Flexitalent de medewerker in totaal 5,5 jaar flexibele contracten aanbieden, voordat de medewerker over dient te gaan naar een onbepaalde tijdscontract.